Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Julis

Har haft en så otroligt bra jul! Den gick snabbt, som vanligt, och jag fick massa paket, som vanligt!

Bl.a:
- Träningsgrejer, gummiband och pilatesboll (pik, pik?)
- En ny wokpanna
- 3 olika spel (Värsta språket, Alla mot en och Hur fan visste du det?)
- Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst
- 1k pussel
- 15 par strumpor
- Bränncdskivor
- Kaffebryggare
- Morgonrock
- Öl
- Halsband
- Desperate Housewives sä. 1 & 2
- Reflexskärm

Igår var jag på stan och letade någon sorts nyårsoutfit, utan lycka.

Fastnade i ett skärp
på Gina dock, sånt är ju alltid kul. Det gick i baklås (eller så fattade jag bara inte hur man skulle öppna det) efter att jag stängt det, och det satt snortajt runt magen på mig och jag var nära på att gå ut och säga att jag skulle köpa det. Hade ju en klänning under som jag också provat, och paniken spred sig. Slet ner det över höfterna och hoppade snabbt ur det, och hängde upp det bland de andra skärpen, fort som attan så ingen skulle märka nåt. Puh, smidig som vanligt.

Flyttångesten börjar sakta komma krypande. Inget förråd gick att hyra, så jag måste försöka stuva in all min dret i ett litet förråd i lägenheten, stort som min nuvarande överfulla klädkammare. Börja packa, visa lägenhet, klara sig själv... Skräckblandad förtjusning. Hjälp.

Jag skulle egentligen bara tacka för en go och mysig jul!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Tack själv! Det var gött att ses :)

2010-12-29 @ 22:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits