Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Min hustomte

Så himla mysigt det är att komma hem och maten står på spisen, det är bara att ta sig, golven är dammsugna och moppade, ljusstaken står uppställd i köksfönstret och julstjärnorna i sovrummet och vardagsrummet lyser! Det gjorde jag idag, och jag gillar det!

Sen att min lilla hemmafru som gjort det påpekar allt hon slitigt med, och dessutom kräver beröm och betygsättning på alla gjorda moment behöver vi ju inte ta upp här. Det skulle förstöra bilden lite.

Men ändå, så uppskattat och härligt! Så lätt gör man mig nöjd! Nu brinner dessutom några värmeljus på vardagsrumsbordet (som givetvis är städat!).

Kommentarer

Postat av: apan

plus att jag målade ett porträtt av dig oxå!!!!!!!!!!!! jag är så snäll och godhjärtad vän som gillar dig att jag gör hussysslor hela dagarna och gråter till ponnyträningar men jag tycker att house är en ganska bra serie har du sett house

2010-12-02 @ 20:39:07
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Linda

åh, underbar sambo du verkar ha :D Men jag kom också hem till mat på spisen, lyxigt det! Det resterande fick jag ta hand om själv dock..

2010-12-02 @ 20:45:48
URL: http://livinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits