Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stan: check

Gick upp i ottan imorse, ledig som jag va för att förbereda mig för stadsåkning. Ottan inföll idag runt halv nio och jag sprätte upp och sprätte vidare in i duschen. Frukosten fixade jag snabbt, och blåste sedan som sagt in till storstan, dvs Karlstad.

Nu fyra timmar senare är jag nästan helt färdig. Ja, både ryggen och julklapparna, faktiskt. Men idag har det varit perfekt gå-på-stan-väder! Det har väl varit runt 0 grader, kanske någon plusgrad, ingen nederbörd mer än precis när jag anlände och precis när jag åkte hem.

Köpte, förutom julklappar, en klänning. Provade de flesta stan hade att erbjuda, kändes det som, och de flesta provade jag dessutom i fel storlek. Lite synd, för jag orkade inte ränna efter rätt strlk, så jag fick gissa om de skulle kunna va snygg eller inte. Klänningen jag köpte ser hur som helst ut som en svart spetsgardin.

Den här köpte jag inte, men blev lite förtjust!
Förutom att rynkningen gör att ena bröstet ser enormt ut, haha!
Känns väldigt naturligt att plåta sig själv i provhytten, därav den väldigt naturliga posen.


Kommentarer

Postat av: hogie

Skitsnygg klänning!

2010-12-17 @ 11:10:11
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Natalie

Grym klänning! Me like! :)

2010-12-22 @ 07:30:05
URL: http://www.natta-myown.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits