Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Aspie

Gjorde just ett test för att se om jag hade några tecken på att ha Asperger, adhd eller så, tror det va det, det kallades Aspie iaf, tror det va asperger... Jaja, jag hade i vilket fall inte så mycket sådana drag. Men när jag gjorde testet så tänkte jag på vissa frågor på mina syskon, haha. Ska se om de orkar göra testet, blir ju görintressant.

Jag hade i mest poäng i den icke-autisktiska delen i vilket fall. Trodde väl inte det skulle bli något annorlunda, men det är spännande med sådana test. 155 frågor där man fick svara ja, nej, ibland typ på.

Jag är vråltrött. Trött-vrål.

Kommentarer

Postat av: Erik

Jag har gjort det där testet, och fick också mest poäng i icke-autistiska delen. Men kände ändå igen mig i flera frågor. ^^,

2010-01-29 @ 10:36:33
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kirre

var e adressen? blev sugen på å testa :)

2010-01-29 @ 23:24:48
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Saken är väl att alla människor kan klassas med någon sådan diagnos, tror inte det är vidare svårt att få det på papper om man anstränger sig ^^

2010-01-30 @ 01:50:38
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: kaka

Kirre: http://www.rdos.net/sv/Rävfan: Nej, jag hade några punkter som stämde med sånna diagnoser, och som sagt, det tror jag alla har. Men jag tyckte några frågor va lite lustiga: "Känner du instinktivt på dig när det är din tur att tala när du pratar i telefon?", "Är du fascinerad av långsamt flytande vatten?", "Har du ovanliga sexuella preferenser?" osv... hehe eller så är jag bara lättroad..

2010-01-30 @ 10:30:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hehe man kan nog fråga sig hur pass bra det här testet är då jag fick väldigt högt på icke-autistiska delen. Och jag har egentligen 2 diagnoser inom den kategorin ( autismspektrat ). :)Det Räven säger stämmer till en viss del. Alla har små delar som klassas som personlighet men det är när dom börjar bli problem som det blir diagnoser utav dem. Att få dem på papper är inte så lätt som man tror då man ska genomgå ett ex antal tester m.m. Som sedan en utredare gör en bedömning från.

2010-01-31 @ 15:02:43
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits