Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fluffy


Dretsvårt att ta kort på sig själv! Allt jag ville var att visa upp mitt hår som dagen till ära blev stort och lockigt. Inte med flit, men det blev det ändå. Ingen locktång, bara tupering. Vet inte vad som hände.

Jag ser antingen rädd ut, eller käck, eller sne i mun, eller konstig vinkel. Tur att man inte jobbar som modell, fotograferna skulle få ett helvete.

Sen har jag riktigt balla örhängen som jag fick av mamma! eller köpte jag dem själva? Strunt samma, de är nya iaf.

Kommentarer

Postat av: Ann-Sophie

Nice pics.. vill fin tröja du har! :)

2010-01-23 @ 21:03:03
URL: http://annsophiie.blogg.se/
Postat av: kaka

Tack! Men uu va svårt det är att ta kort på sig själv! :P

2010-01-24 @ 11:51:59
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Ann-Sophie

hahaha.. håller med dig! :)

2010-01-24 @ 16:01:07
URL: http://annsophiie.blogg.se/
Postat av: Helena Gustavsson

Vad snyggt hår du har :) aviis

2010-01-31 @ 11:41:59
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: kaka

Helena: Åh tack vad kul att höra!

2010-01-31 @ 23:09:57
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits