Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Pot. biff

Det smakade tyvärr mest potatis av mina grönsaksbiffar.

Sa till Erik, när han började steka dem, att vi steker en, smakar och ser om vi behöver tillsätta mer kryddor. Det glömde vi bort några sekunder senare när vi fyllde stekpannan med biffar, jag gjorde nya, sen sprang vi fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet, eftersom Masterchef var i full gång. Så mer krydda hade inte suttit fel.

Men mättande, och supernyttigt!

Hade seminarie idag, och jag fick påbackning på en del saker. Måste skriva om en del, och jag hann nästan klart idag, men inte riktigt.

Sen så försvann sidnumreringen, och rubrikerna bytte teckensnitt när läraren öppnade mitt Open Officedokument i Words. Dretdator!


Erik var och pratade med Opelverkstaden om vad en liten renovering av bilen skulle kosta. Det var avgasröret, något med handbromsen bl.a., och vi hade skojat dagen innan om att "bara det blir under 10 000 så slår vi till". Vi trodde det skulle gå på max 5000. Så berättar verkstadssnubben att slutsumman skulle hamna på 19 000! Vafalls?! Låter som en fantasisumma, hittepå, skojskoj, lurendrejeri! Bah.

Danne erbjöd sig att kika på bilfan, tack, hoppas på att det är superlätta saker, heja Danne!!!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Oj, 19 000! Det är ju galet mycket! Bättre att köpa ny bil kanske.

2010-01-20 @ 23:18:36
Postat av: Annie

Sv: ja just därför jag inte vet om jag vågar ta där :D

2010-01-20 @ 23:39:37
URL: http://anniepannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits