Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

VInster

Har de senaste dagarna kammat in 3 finfina vinster på tradera!

  • En överföringsgrej som gör att jag kanlägga över alla gamla vhs/egeninspelade filmer etc till datorn, woo!
  • En karaokedvd med bara Galenskaparna-sånger!
  • En dvd bror min ska få när han fyller, råhemligt, som ni säkert förstår.
Ska köpa en dvd med alla Mackenavsnitten på till Eriks pappa när han fyller, och även en dvdbox åt Erik som fyller om 2 veckor. Får se om jag hinner.

Kommentarer

Postat av: LindaLynch

men vad är det för överförsingsgrej!? du måste berätta, jag har en film på VHS som jag bara måste ha ut på DVD :D

2010-01-25 @ 13:14:52
Postat av: Emmy

Jag vill också ha en sån där överföringsgrej! VHS har en tendens att gå sönder om man kollar många gånger..vad kostade den?

2010-01-25 @ 15:18:24
Postat av: Erik

Tack på förhand!

2010-01-25 @ 16:42:57
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: kaka

LL: EasyCap heter den. Har iofs läst massa dret med den, men den jag köpte var en uppgraderad version, så jag hoppas det funkar! När man läser på forum och så, så är det ju så många blandade reaktioner så det rä lika bra att testa själv tänkte jag :)Emmy: Hm, tror det va 119:- + frakt på ngn tjuga. Får testa och se om den är värd pengarna!Erik: Np! :D

2010-01-25 @ 16:57:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Bengan #2

Sv: Kronoparken, finns en plan bredvid dagiset vid mig typ.. Cykelvägen mot stan från mig...

2010-01-26 @ 23:57:48
URL: http://http;//karlssonsebastian.blogg.se
Postat av: Evelina

SV:

Oh då kan jag ju fråga dig vart dom finns här i Karlstad?? :D Har itne riktigt kommit på vart dom är :D

2010-01-27 @ 12:08:31
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits