Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hehe

Okej, okej, jag ska sluta skriva om Lady Popular, men jag måste bara delge detta; de har en tävling i helgen som går ut på att man chattar i LP-chatrummet, och admin har förbestämt 10 klockslag. Den som skriver ngt i chatten närmast detta klockslag vinner ett antal diamanter (som  man kan använda i spelet sen).

I förrgår så satt jag och chattade hejvilt. Nu jävlar ska det vinnas, tänkte jag och skrev och chattade värre än när jag var 14 och hängde på Aftonbladets chat. Jag funderade lite varför alla pratade om ett annat spel, Nemexia, när vi nu var inne i Lady Popular-chatten. Hursomhelst så tog det mig ca 30 minuter att fatta att jag gått in i fel chatrum.

Jag tyckte det var lite kul och dumkorkat, så jag ville berätta för folk i chatten(den rätta) om detta missöde. Naturligtvis lyckas jag vinna, och mitt misstag är nu förevigat i forumet:

 

Det positiva är att jag prickade in 3 rätta klockslag, och vann därmed en hög diamanter, woo!


Jag kände dock att jag är lite för gammal för att chatta. Ljuset gick upp för mig när de andra i chatrummet var 12 och 18 år gamla! Mina dagar med chatt är över, även om det är ett rätt kul tidsfördriv. Kanske borde hitta ett ställe med folk i min egen ålder, inte sådana som är mer än hälften av min ålder. Bara en tanke, vad vet jag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits