Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jeg går på tur

Starcraft II kom idag och Erik är överförtjust. Så till den milda grad att han mer elle rmindre förpassade mig från lägenheten förut. Jag hade inget emot att gå iväg ett tag, så jag tog en go prommis till Alster. Där gick jag vilse ett tag innan jag hittade till strandbadet. Kände mig som en fluktare där jag stod i skogen och tittade på badarna och syldyrkarna. Det fanns små konstiga tegelhus i skogen med stort tak och betonggolv. Någon som vet vad det är för något?

Min lilla tur blev en ensampromenad på nästan 2 timmar. Gött mos, eller!

Åkte och handlade tidigare idag, när jag kom hem hade jag fått sms där Lina undrade om vi idag skulle ta handlingen vi pratat om. Så jag ska göra återbesök på Willys (eller var hon nu vill åka) och göra dagens goda gärning. Det är väl ingen god gärning att göra som det va sagt, men ja.. äh, jag ska till affären! Tjohoo!

Har även våttorkat köket, badrummet (inklusive alla speglar!) och dammat vardagsrummet. dessutom passade vi idag på att panta (130 burkar btw, så det var på tiden) och slänga gammal elektronik, kartonger och tidningar. Så gött att ha det gjort, nu kan Erik spela med gott samvete!


Kommentarer

Postat av: Helena

Tror det är gamla omkädningsrum. Hehe

bra städa ibland, kan jag behöva göra men jobbar jämt så orkar inte:P

2010-07-27 @ 21:07:00
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/
Postat av: soffan

rekti´t snygg design hörru!! du kan få hjälpa mig med en ny å ;)

2010-07-28 @ 08:14:37
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kirre

shysst design hörru :) jag har också hört att det är gamla omklädningsrum, men de är bebodda av myror nu om ja inte minns fel

2010-07-28 @ 23:49:56
URL: http://raaff.soclog.se
Postat av: kaka

Omklädningsrum ja.. det trodde Lina också. Eller att det skulle bli omklädningsrum, men att de aldrig blev klara. Myror och en å annan ölburk bodde i dem nu vad jag kunde se.

2010-07-29 @ 11:49:55
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Designen blev awesome, bra bilder också :)

2010-07-31 @ 11:28:04
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: kaka

Tack tack tack!!

2010-07-31 @ 12:13:59
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits