Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Just.in.

Har suttit i över en kvart och läst och googlat angående Justin Timberlakes längd. Känns himla givande.

(Han är ca 180!)


Kommentarer

Postat av: Malin

hej, allt bra med dig idag? :)

2010-07-29 @ 15:22:20
URL: http://maalinhellstroom.blogg.se/
Postat av: hogie

Haha! Kül. Kül är också att jag var kär i Jonas Hugosson (man var alltid tvungen att säga hela namnet) när vi gick på lekis. Då hatade jag Fanny Thyberg (man var alltid tvungen att säga hela namnet) för de var typ bästa kompisar. "JÄVLA FANNY!" brukade jag tänka.

2010-07-30 @ 20:41:12
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

Hogie: Hahaha!! Underbart! Men svor du som 6-åring? Sånt vågade inte jag. Jag brukade till och med hosta när jag lyssnade på Ronny och Ragge "Köra fort som host", eller Magnus Uggla "Det är för ålder han söker tröst, hos unga flickor som knappt fått host"...

2010-07-31 @ 12:13:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Haha hade totalt glömt bort den videon :D

vi får göra om den kvällen! Grymt trevligt.

2010-07-31 @ 12:59:13
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: Rävfan

Åh så bra att jag inte kan kommentera rätt inlägg, enda nackdelen med nya designen.

2010-07-31 @ 13:17:12
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits