Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nästan!

Tryck på uppdatera, så ser ni den nu nästan färdiga designen! Vad tycks?

Skrik ut era åsikter, bra som dåliga!!

Kommentarer

Postat av: Erik

Absurt trevlig Twitter-fågel där.

2010-07-27 @ 21:51:13
URL: http://www.ciano.se
Postat av: Lisa

Skitsnyggt!

2010-07-27 @ 22:57:36
Postat av: Lisa

Förresten så står det "you kaka" i headern istället för "your kaka".

2010-07-27 @ 23:23:15
Postat av: kaka

Tack för att du såg och uppmärksammade mig på detta!

2010-07-27 @ 23:42:19
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Krille

Jag har lite svårt för brusiga bilder som dom i headern, men det ska du nog inte ta så hårt på, det är nog bara jag ;) Fôggeln var dretcool! Profiltexten gillades mycket, fast banan...? Kanske en skuggning runt Simkaka och Have You, i en lite ljusare glad färg så texten syns lite bättre kanske kan vara en konstruktiv åsikt?Men utan en tanke på att vara artig eller nått sånt så säjer jag SKITSNYGGT!!

2010-07-28 @ 01:21:31
URL: http://karlstad.wordpress.com
Postat av: Malyn Cazzandra

Skitsnygg! :D Har du gjort allt själv?

2010-07-28 @ 08:00:42
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: kaka

Krille: Oh tack! Gillar konstruktiv kritik! Banan, ja jag brukar känna mig som en banan... Kanske ska stå "denna kakas"? Tåls att tänkas på. Ang skuggningen, det skulle jag ha fixat, eftersom jag har skuggning på allt annnat. Nej nej, glada färger är såå-09 ;)Malyn: Tack sötis, har fått hjälp av min broder =)

2010-07-28 @ 10:42:18
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits