Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Citat:

Erik:
"Jag är så stolt över mina föräldrar som verkligen hatar Sven-Ingvars! Det är så underbart!"


Nu börjar det bli personligt.

Kommentarer

Postat av: hogie

Så ofta som jag får försvara Sven-Ingvars. Tur att jag inte är ensam. Grejen är den att folk (ja, FOLK) tror att det är dansband. MEN... Då har FOLK inte lyssnat på Sven-Ingvars. Och.. Gillar FOLK inte Sven-Ingvars... Då vet inte FOLK nåt om musik. Hårda men sanna fakta.Dans bort i vägen. Guld. Fröding is the shit.

2010-06-29 @ 11:06:15
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

hogie: Tydligen så är det ngn personlig vendetta. Sångaren Sven-Erik betedde sig tydligen orelit (att ingen använder det ordet?) på ngn spelning/fest/tillställning så de har påbörjat kampanjen "våga vägra S-I". Inget att göra med dansband tydligen. Jag borde kanske forska mer i detta.

2010-06-29 @ 23:46:37
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Jamen för tusan. Skit i Sven-Erik. Det vet väl alla att han är lite pundig? Han har till exempel nästan kört ihjäl mig två gånger på cykel. Han är ju rockstjärna! Han får bete sig.

2010-06-30 @ 09:39:19
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits