Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

copped

Anna-t ringde runt ett och frågade om jag ville med och köpa mp3spelare på stan. Det ville jag, och föreslog samtidigt att vi skulle knata hela vägen in. Medan vi gick längs en av norrstrandsgator såg vi Lina svischa förbi i buss, hon vinkade glatt!

Vi tjötade och pratade så vips, så var 50 minuter gångna, och vi befann oss i la stada. Anna hittade det hon skulle, och jag tog mig till Carlstad Alternativ Medicin för min födelsedagspresent hos Pubiis. Det var massagedags, och jag var svettig och varm.

Efter underbart knådande tyckte han att jag skulle bli koppad. Jag fick innan veta att jag skulle bli falukorvslik, och det lät ju lockande, förstås! Han började elda med facklor som värste fakiren, och suga vakuum över halva ryggen.

Gött fetont!

 

Efteråt var jag öm och faktiskt ganska lik en uppskivad falukorv. Känner nu att jag är jäkla öm i ryggen, det blir nog till att sova på magen inatt!

Rekommenderar ändå alla att ta en tripp till Peter Bergli på Carlstad Alternativ Medicin för lite knådning, koppning eller hot stone! Skitbra massör är han verkligen, lövely! Och rolig, han hade till exempel ena strumpan ut-och-in!

/Välknådad kakdeg

Kommentarer

Postat av: Lisa

Vad är koppningen bra för då? Ser ju mest läskigt ut och sen får man sugmärken över hela ryggen.

2010-06-30 @ 20:46:15
Postat av: kaka

Det är bra för blodcirkulationen i musklerna! Slaggprodukter kan rensas ur också. Mja, det ska va bra iaf. Det ser ut som stora feta sugmärken fyfan så fult :P

2010-06-30 @ 21:05:07
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kul om du ska till playan snart :)

2010-06-30 @ 21:09:17
Postat av: Rävfan

Hur lägge håller sig sugmärkena i sig? ren nyfikenhet ^^

2010-06-30 @ 22:33:21
URL: http://fantasticmrfox.blogg.se/
Postat av: kaka

Lisa: Haha, sa till honom att inte ta uppe vid axlarna, eftersom jag ska på svärföräldrarnas 100årsfest på lördag. Ville inte känna att jag måste ha ngt som går högt i hals/rygg.Rävfan: Flera veckor tyvärr. Pubiis gjorde väl sina för 3 veckor sedan och de syns svagt än.

2010-07-01 @ 09:03:34
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Fy fan vad äckligt. Du och Gwyneth Paltrow. Men du vet, ho går ju på gala med såna där märken.

2010-07-01 @ 11:21:50
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

hogie: Jag vill också gå på gala! Det behöver inte va ngt märkvärdigt, bara Emmy eller Oscars eller något sånt. Cannes, kan jag tänka mig. (Cannes, cannes jag tänka mig)

2010-07-01 @ 12:18:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Pubiis

Tack Ida! Det var kul att få träna på lite koppning. Ska försöka ha 2 olik färgade strumpor nästa gång när du har vägarna förbi :PSom Ida sa, de hjälper till blodet att transportera slag produkter från musklerna ut i kroppen där man svettas ut det eller kissar ut det.

Med andra ord, muskeln som är spänd får ny syre o kan slappna av mycket bättre. Gör även bindväven i kroppen mer elastiskt.

Hur länge koppnings märkningarna syns beror på hur spänd muskeln är. Ju blåare desto mer effekt blev det för muskel (o ja det blir blå märken så det kan göra ont att ta på ställena).Ha det fint Flummiiiss så ses vi på bänken snart igen!

2010-07-02 @ 21:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits