Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gay Ida

Drömde att jag skulle gifta mig med en tjej. Eller kvinna, för hon var nog närmare 40. Vi hade på oss kostym och gick och pratade om att vi skulle heta Skoog, efter bröllopet. Hon hade en son som hette Urin, fast man uttalade det Orin, och jag fnissade, men vågade inte säga att hennes barn kanske kommer bli retad för "Kiss-unge".

Vi skulle skåla i champagne, men den hade vi druckit upp, så jag tyckte vi kunde skåla i Schweppes istället. Det tyckte inte hon, och jag letade febrilt i kylen, men där fanns bara några gamla Kung.

Jag hann tänka att jag nog borde gifta mig i en stor klänning istället för kostym, innan jag vaknade.

Kommentarer

Postat av: apan

ASG HAHA, URIN! lova att ni inte döper kommande barn till det. haha

2010-06-28 @ 09:38:45
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits