Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gille

I fredags var vi till svärföräldrarna och Eriks bror som fyllde 21, brorsan alltså, inte svärföräldrarna. Vi käkade crêpes med goda fyllningar och efter det tårta. Just det, när Tina skulle göra crêpsen så läste hon på receptet att det skulle räcka till fyra personer. en så tänkte hon att det lät lite lite, och vi var ju trots allt 5 stycken, så hon gångrade receptet med 4! Haha, jäklar va pannkakor det va!

I går blev Erik masserad av Pubiis på dagen och när han var färdig knådad så åkte vi till Färjestad igen. Då vankades plockmat i form av kallskuret, frukt, grönsker, potatissallad, pain riche, ost och kex.

På kvällen tittade vi på schlagern. Jag fick med mig Erik och Fredrik i min Salem-hejarklack. Eriks pappa hejjade frenetiskt på Manboy medan Tina gjorde höga hejarrop när Andreas Johnson entrade scenen. Sen när vinnaren var korad och vi var 100% på att Salem kom tvåa så sa programledarna till Eric Saade att han kom tvåa och vi protesterade vilt i sofforna. Undrar hur det egetnligen var.

Sen åkte vi i vilket fall hem och såsade. Jag har börjat få ont i halsen igen, och huvudvärk har jag haft hela helgen till och från. Hoppas fan inte det är något sjukligt igen, jag har ju bara hunnit vara frisk i en vecka!

Idag är det Eriks mamma som fyller 50 och vi firar med smörgåstårta! Åh, det kommer bli så himla gott, älskar smörgåstårta!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Låter som att ni ätit mycket gott!De sa fel i eftersnacket, men ändrade sig sen i slutet. Salem kom tvåa och Manboy trea.

2010-03-14 @ 11:23:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits