Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Härj-söndag

Har härjat runt på IKEA med Lina hela dagen. Vi handlade allt för mycket, speciellt jag som inte skulle ha en enda sak, utan var med som chaufför och säl-skap. Usch, vad det blev dyrt. Det mest otippade var nog en flaska med solkräm! Hehe, bra att ha nu i dessa tider när solen gömmer sig bakom den härligt hjärnsubstansgrå himlen.

Lina stod i valet och kvalet mellan ett sofföverdrag som hon verkligen behövde, och ett tidningsställ där hon kan ha sina virtuella tv-tidningar i (dvs, det var menat till tv-tidnignar, men dessa läser man ju på nätet nu för tiden..). Jag behöver väl inte säga vad hon kom hemdragandes med? Haha, men det var snyggt, tidningsstället, det var det ju.

Imorgon är det praktik igen, jag är nervös-laddad. Yep.

Fet-taggad!


Kommentarer

Postat av: Malyn Cazzandra

Hej!

Ja vad vi har hört så måste vi jobba in dom för vi måste ha varit ute 15 dagar. Så jag tänkte ta min skrivvecka sist, ifall man blir sjuk med så kan man ta igen det på den veckan :) Hoppas det svarade på din fråga. Vill vi inte ta igen det på skrivveckan så får vi göra det någon dag vi är tillbaka i skolan efter VFU:n :P

Lycka till imorn! Kram

2010-03-28 @ 21:36:11
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: The Magnus

Tufflistans topp-3, just nu:1. Din t-shirt.

2. Din grimas/look/pose.

3. Din "hjärnsubstansgråa" homage =0)

2010-03-29 @ 23:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits