Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kvällskvisten

Ikväll är det tänkt att vi ska på förfest hos Linda och hennes karl. Dessvärre fick jag ett förödande sms just där Linda skrev att hon sitter fast på ett strömavbrotthärjat tåg mellan Arvika och Karlstad. Hoppas de löser sig så vi kan festa ikväll!

Både jag och Erik är nu nyfärgade i våra hövven och Erik har redan börjat smutta på första ölen. Iskall bokstavligen, eftersom han glömde att han lagt in den på kylning i frysen, så det är mer en isbit(ölbit?) han suger på för tillfället.

Jag, Linda och David i Karlstads långsammaste hiss, för några veckor sen.

R.i.p. min orangea pallesjal som jag råtappade bort för några dagar sen i skolan. Har letat överallt.

Sista gången jag såg min fina sjal var när jag noterade att jag stoppade in den i jackärmen innan föreläsningen, bara för att tjejen bredvid gjorde så med sin halsduk. Ja, hon stoppade inte in den i min jackärm, utan sin egen (om det var oklart). Det burkar jag aldrig göra, men nu härmade jag grannen diskret alltså. Sen dess är den spårlöst borta. Hade jag med den till matsalen? När vi satt med studiegruppen? Ingen vet, allra minst jag.

Har vart och frågat i Gläntan, recpetionen, letat i kvarglömda-kläder-lådor, sprungit runt bland salar och ställen där jag kan tänkas ha varit och slarvat.

Kommentarer

Postat av: Malyn Cazzandra

Oh vad blev de för färg på era hövven? :D

Jag håller precis på med en hårmakeover själv här hemma :P

Synd att du tappa bort din sjal! Hoppas du hittar den :/

2010-03-26 @ 16:12:09
URL: http://rockdagboken.blogg.se/
Postat av: Malyn Cazzandra

Haha ja eftersom mitt hår i princip är mörkbrunt/svart naturligt så kände jag att jag ville ljusa upp de några nyanser till brunt men det ville verkligen inte mitt hår! Så nu är de typ blont i hårbotten och resten e äckel brunt så ska snart rymma till Maxi och köpa en mörkbrun eller nåt :( Suck

2010-03-26 @ 20:04:47
URL: http://rockdagboken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits