Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Våfflor, kassler och Jesus

I förrgår lagade jag för första gången kassler. En jättegod rätt med curry och äpplen. Erik tyckte det var gott, men att det skulle varit snäppet bättre med banan.

I går skulle Lina bjuda på lunch. Det blev kassler med curry och banan. Haha! Vrålgott!

Idag äter jag matlåda- kassler med curry, äpplen och banan. Kassler über alles!

Det är för övrigt våffeldagen idag och jag hade bestämt att vi inte skulle äta vfflor, eftersom vi åt pannkaka i söndags. Gick igenom universitet och inte mindre än 2 utställare bjöd på våfflor! Jag dregglade mig förbi och åt faktiskt ingen. Ska givetvis iväg strax för att köpa lite jox så jag kan kirra våfflor till eftermiddagen!

Råkade berätta för klassen om Jesus förut, ja att det var just idag för 2010(?) år sedan som Maria fick veta att hon var på tjocken! Josef var fundersam, men ändå rätt glad, och lite bitter antar jag eftersom han inte fått ligga. Jag berätta iallafall om Maria och att 9 månader senare så föddes Jesus. För övrigt mindre än 9 månader till jul, lite lästkigt. Alla tittade på mig som om jag vore kristen och jag skämtade om att jag lärt mig det i kyrkan i söndags. Stämningen blev stel och spänd. Jag fick snabbt avslöja att jag råkat hört det på radion imorse! Puh, den kulan duckade man snyggt.

Kommentarer

Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Tjaba, allt bra med dig? :D

2010-03-25 @ 13:03:35
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: kaka

Ferhat: Japp bra och kanonmätt!

2010-03-25 @ 13:39:30
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits