Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vattenkris!

Shit vad spännande! Hela Karlstad och Hammarö är utan vatten! De enda som har vatten är tydligen Skattkärr och Ulvsby. Tydligen har vissa kvar vatten i kranarna, men man ska va sparsam, för det kommer snart ta slut. Fyfan, känns som vi är med i 2012 eller något! Jordens undergång är nära!

Medan jag har vatten så är det dock trevligt att retas med bror min och berätta hur gott kaffet smakade i morse, och vad trevligt det var att få spola efter sig på toaletten. Ahh, sweet times.

-Vad är det som ligger på havets botten och darrar?
- Ett nervvrak!!

Hahaha!

Kommentarer

Postat av: LindaLynch

vi har också vatten än så länge..har dock bunkrat upp ifall det blir kris så småningom.

men man ska tydligen koka vattnet om man ska dricka det.

2010-03-20 @ 13:57:47
Postat av: Kajsa

uj, vilka grejer! men, man kan väl köpa vatten i affären så länge?

2010-03-20 @ 16:04:49
Postat av: kaka

LindaLynch: Ja, jag sitter här och dricker okokat vatten, så nu åker jag väl på magsjuka eller nåt. Jisses.Kajsa: De har stora behållare på torget i Kd och även utplacerade på andra ställen.

http://www.nwt.se/article678486.eceSkitspännande!

2010-03-20 @ 17:05:51
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Anna Friberg

de e bra å bo i radhus precis brevid vattentornet... här var man inte utan vatten:P

2010-03-22 @ 09:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits