Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hemma at home

Nu är jag tillbaka från storstadslivet ohc sola i goa Karlsta välkomnade oss hjärtligt. Stockholm var allt jag trodde - kallt, grått och regnigt!

Vi bodde på ett hyffsat hotell långt bort från stadens brus och sirenernas larm. Det vi har gjort mest är att åka tuben (säger någon så, eller är det bara vi som tror vi är stockohlmiska när vi kallar det så?) och gå runt letandes, spanandes.

Kändisligan vanns av Hannill. Jag såg dock: Niclas Strömstedt, han som spelade Markus i Andra Avenyn och Thomas Brolin. Lite ballt. Sen såg jag Kim Sulockis nacke, men det räknas väl inte?

På lördagen flängde vi runt överallt och ingenstans, vi hann med 3 affärer; Top Shop, HM och Åhléns. Sen ölades det på kvällen och vi traskade runt i regnet och hamnade på någon liten pub där jag drack en halv öl och sen var jag stentrött. Jag och Erik åkte hem till hotellet medan Lina och Hannill svirade vidare.

Söndagen bestod i gång. Gång, trask och kliv. Det regnade inte så vi tyckte lyckan var gjord och vi gick och gick tills affärerna stängde. Då gick vi hem. På kvällen var jag och Erik ute och åt medan de andra två var och kikade på Salem. Han var tydligen söt och sprallig, enligt vissa källor.


Tallin -98 gänget.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Kul med Stockholm! Det måste varit jättespännande att se alla nya affärer som inte finns i Karlstad, som H&M och Åhlens ;)

2010-05-10 @ 18:55:28
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: kaka

Lisa: Verkligen!

2010-05-10 @ 19:17:08
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits