Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Onsdags-kaka

Förmiddag:
Vaknar, frulle, och Våra bästa år, vanliga rutiner m.a.o. Pluggar sedan, så gott som klar med uppgiften som ska in på fredag! Sen åkte jag till stan för att hämta hem min kära kamera som varit på vift sen i lördags.

Se håller på och arbeta med en stor grävmaskin utanför huset och jag känner mig ivägen när jag smiter förbi på väg till bussen. Jag missar bussen med några sekunder och går hem igen. Är ivägen för grävmaskinen. Hemma kommer jag ihåg att bussarna går var tionde minut, så det passar ju ypperligt att jag slänger soporna och sedan går till bussen. Går således, med soppåsarna förbi grävmaskinen igen och är ivägen. När jag står vid busshållplatsen ringer Erik och frågar var jag är. Han har just kommit hem, och jag kan alltså ta bilen till stan, om jag vill det. Det vill jag, och måste gå förbi grävmaskinen igen! Tror han kanske hatade mig en smula och funderade på att slänga asfalt på mig med skopan.

Eftermiddag:
Kom hem från stan med kameran i högsta hugg och en påse från Lindex. Vad kan jag ha shoppat denna varma majdag, undar ni förstås? Två par vantar! Haha, fan va otippat! Det bara blev så!

Dagens shoppingfångst.

Ringde Lina. Samtal:

Jag: "Hej, ska du med till Bunkern å ta en burgare ikväll?"
Lina: "va?!"
"Burgare. På Bunkern. Ikväll?"
"Ja! Jag måste sluta!"
"ÅH!! Ett getingbo på ballen!!"

*klick*

Vi la på i gott samförstånd.

 

Jag såg för övrigt ett getingbo på balkongen. Min första instinkt var att plåta det. Eriks första var att slå bort det.

Kväll:

Lina ringer. Jag säger till Erik att nu ringer hon nog för att fråga vad vi sa i telefon förut.

"Hej, du va sa du i telefon förut?" är det första Lina säger.

Hon, jag och Erik svassar till Bunkern och sitter och goner oss i solen, beställer öl och mat och njuter av livet och tillvaron i allmänhet. Lina berättar att hon sagt till tjejerna på jobbet om vårt samtal:

"Sudden ringde och sa blablabla ETT GETINGBO!! Hahahaha!"
Jobbfolk: "Va?"
"Hahaha, Sudden ringde och sa 'blablabla' och sen bah 'ett getingbo!!!"
"Ehm...va?"

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits