Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stuff ma kyl

Idag har jag och Lina näst intill handlat ihjäl oss. Vi halkade iväg till affären så fort jag kom hem från praktiken och jävlar va halt det är ute! På affären va det rätt lugnt, även om vi var förvirrade och glömde lite viktiga smågrejs. Fyra eller fem kassar senare rullade vi äntligen hemåt iallafall och sprang som illrar fram och tillbaka mellan bilen- porten-hissen-dörren. Puh.

Rövbetssalladpremiär imorgon! Jippie!

Ja, nu ser ju inte kylen så full ut som jag trodde den skulle göra. Men det viktigaste finns och frysen är ganska full också.

Kommentarer

Postat av: Evy

va fan Ida! hehe du hade då fullproppat mä mat i din kyl må ja såga! ^^ inte ens ja har så möe mat grejer i min kyl.. :D de som kollar in i den kan ju tro att ja bantar typ ha ha xD

2010-12-01 @ 22:50:25
URL: http://mybloggnotyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits