Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Smertz

Har ont på ett ställe i nedre buken. Mammas karl sa att det kan vara blindtarmen, och jag har suttit och slagit i Läkarböcker och googlat på allt tänkbart. Jag känner mig lite yr vid tanken på att det kanske är blintarmen som är inflammerad!

"Läkaren gör en bedömning genom att köra upp ett handskbeklätt finger i röven och känna om området kring blindtarmen ömmar."
stod det ungefär i läkarboken.

/Ze pain

Kommentarer

Postat av: Linda

usch och aj :(

Hoppas det inte är det du åkt på. men borde inte det göra så ont så du nästan svimmar i så fall?

2010-09-20 @ 21:57:31
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kakan

jo jag tror också jag har för ltie ont för att det ska va allvarligt, men jag blir ju alltid så jäkla nojjig! :P

2010-09-20 @ 23:11:27
Postat av: Krille

Så illa jag mådde när min var inflammerad så hade nog inte ens en lyckstolpe upp i röva klarat av att distrahera magsmärtan ;)

Tarmen sitter på höger sida av naveln, några 3-5cm nedåt. Så om du ber någon klämme på båda sidor om naveln så ska det göra jäkligt mycket ondare på högra sidan.

/Krille -utan blindarm since 96

2010-09-21 @ 01:12:14
URL: http://karlstad.wordpress.com/
Postat av: hogie

Har varit på aktuten ett par gånger för misstänkt blindtarmsinflammation... Då fick jag ligga på rygg på golvet och dra upp knäna mot bröstet. Om det hade gjort skitont då - inflammation. Det gjorde det inte, som tur var. Och de klämde så klart, som Krille skriver. Lägg dig ned och kläm på!

2010-09-21 @ 12:02:51
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits