Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Behandlad

Igår var jag på ansiktbehandling. Det var skönt, och hudterapeuten verkade vara någon slags förespråkare för LCHF, och försökte pracka på mig den dieten.

Hon använde något som var som en spatel, som innehöll ultraljud som hon körde runt i ansiktet (nej, jag fick inte se vad som fanns under huden på någon skärm), och det peelades, klämdes och smordes. Jag är yttorr, och det är därför jag flagnar så ofta, och i övrigt har jag blandhy.

Igår såg jag lite rödmosig ut i ansiktet, och hade många röda prickar, men det är ju så man ska se ut efter en facial. Men imorse när jag vaknade! Jag såg ut som jag precis hade kommit ut från en katastrofansiktbehandling med fel produkter! Jag är röd i nästan hela ansiktet, helvete vad jag ser ut! Hoppas det lägger sig under dagen, och att jag inte har reagerat på något hon gjorde igår. Det kan ju vara så att kroppen liksom chockades när den fick en sån utrensning, inte att det är något negativt.

Tog lite bilder för att visa, och i början tänkte jag att det inte var så farligt som jag först tyckt, men sedan sjönk självförtroendet när jag fotade vidare och jag känner mig som ett freak. Tänkte som sagt lägga upp en bild, men jag ångrade mig. Vill inte ens att Martin ska se mig nu. Fan om det inte lägger sig till i kväll.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits