Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Chokladkafé

Ja, bara rubriken är ju läskande, inte sant? Lina och jag drog runt som två lockiga katter i den regniga gråa staden. Vi hade hört ryktas om något sorts chokladkafé, och spatserade lyckliga in där så fort vi kunde.

Två fina bilder, men fokusera på de små söta tillbringarna vi fick att ha vårt kaffe/te i!

Lina åt någon sorts choklad- och kokostårta, och jag klämde en chokladboll med alldeles för mycket kaffe i.

Det första jag gjorde när innan jag satte mig var att slänga mitt blöta paraply i soffan precis där jag tänkt sätta mig. Så resten av eftermiddagen fick jag gå runt med en blöt fläck i rava. Gött.


Kommentarer

Postat av: Linda

Åh, chokladcafé! Dit måste jag gå :D Var ligger det?

2011-04-06 @ 09:21:02
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Det ligger bredvid Åhléns, mittemot Duvan typish! :D

2011-04-06 @ 09:50:32
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: evy

choklad kafé?? det lät som ett udda place :D fanns det även ett kaffe som smaka choklad oxå elle xD hehe :D isåfall vill ja testa den smaken(inte för att ja gillar kaffe men man kan ju alltid prova nå nytt) :D

2011-04-06 @ 15:04:56
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Kaka

Evy: Kollade inte så noga in kaffesmakerna, för jag dricker inte det själv just nu. Det fanns dock vanlig varm choklad, téer och massa olika chokladfika! :D Men chokladkaffe finns att köpa, det vet jag bestämt. Fast nu minns jag inte var, kanske i den där kaffebutiken i mitticity!

2011-04-06 @ 15:44:53
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits