Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Natten

Vaknade mitt i natten av ett stort brak, eller smäll kanske är rätt ord. Jag blev klarvaken och lyssnade efter fler ljud, men det var tyst. Jag tyckte att det hade låtit som om något slog i ett badkar, och min första tanke var att min duschstång hade rasat ner. Ja, nu har jag visserligen inget badkar, men det var det bästa jag kunde komma på sådär mitt i natten. Kände att jag inte vågade gå upp och titta, eftersom jag inbillade mig att det kanske var någon i lägenheten. Somnade till slut om ändå.

Väcktes en stund senare av en smäll igen! Jag tyckte mig ha hört samma slags klånk, som jag tänkte mig då något som slår i ett badkar. Funderade på om det kunde ha hänt något inne från grannen, eller om det var någonstans i min lägenhet. Det var mörkt och jag bestämde mig för att inte ta reda på det förrän till morgonen. Låg och var lite orolig och önskade att jag inte bodde själv eller att Martin hade sovit över. Tyckte att jag hörde ljud från badrummet, och var nästan säker på att någon tagit sig in. Lyckades ändå somna om.

Morgonen kom och jag gick upp. Duschstången hängde där den alltid hängt. Ingenting var rört eller rasat. Jag antog att det var ljud utifrån eller från någon granne jag hört.

När jag kom hem från Kristin nu i eftermiddag och gick in i köket såg jag följande:

Vände blicken uppåt och såg:

Måste ju varit den där listen som trillat ner i natt och smällt i elementet! Undrar dock hur jag kunnat missa den i morse, jag var ju och grejade med radion flera gånger, och den står precis bredvid vattenkokaren.

Kommentarer

Postat av: evy

fan hade ja hört en sån smäll hade ja fan nog bleve så rädd att ja skete på mig om ka inte vetat vad det varit haha :D

2011-04-13 @ 01:53:54
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits