Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Julklappar

Martins julklappar i år har hittills varit ett stort fjasko. Inte nog med att det jag beställt inte hann fram till julafton, den enda jag köpte i stan (morgonrock) var för liten! Skulle byta till en större storlek, men det fanns inte. Varför har alla morgonrockar så korta ärmar?!

Igår kom klapp nummer två, ett tunt armband i silver, skulle det va, i samma modell som halsbandet. Men när jag skulle packa upp paketet och kontrollera innehållet så har de skickat fel! Det var en stort brett silverarmband i stainless steel (vad heter det på svenska?)!

Skillnaden på armbanden.

Men nu har jag i alla fall mailat säljaren som svarade att de blandat ihop två ordrar och att hon skulle skicka det rätta, samt att jag inte behöver skicka tillbaka det felaktiga armbandet. Vilken jäkla otur jag har med julklappar i år!

Så alltså;
- istället för Mosters Trudelutter (julklapp till Alfred), så fick jag Bones säsong 6
- Morgonrocken till Martin var för liten
- Armbandet kom försent och var fel
- En av Martins klappar har fortfarande inte kommit fram

Kommentarer

Postat av: Lisa

Stainless steel = rostfritt stålVilken otur du haft! Mosters trudelutter går på högvarv här hemma i alla fall :)

2011-12-28 @ 11:24:46
Postat av: Martin

ja jag får leka med min vitlöksrullare sålänge :D

2012-01-02 @ 12:49:33
Postat av: Lisa

For the record så sa Ida faktiskt att du önskade dig en sån! Otacksamma jävel ;-)

2012-01-04 @ 14:34:59
Postat av: Martin

Sa inte att de va nåt fel..

2012-01-05 @ 08:09:05
Postat av: Lisa

Nej, jag vet. Bara driver lite med dig ju!

2012-01-05 @ 19:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits