Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hej lördag

Har lite ont i halsen och rätt tråkigt. Halsontet kom lite smygande igår, men jag försökte ignorera bort det. Det fungerade visst inte, så jag kanske ska gå å köpa Enchinagard eller något så det inte bryter ut och blir till något värre.

Igår va det inflyttningferra hos Linas busskilles (busslappsleif) kompis Remi. I början var vi nervösa som två nyköpta hamstrar och stod och skakade i hallen tills Leif eskorterade oss in i vardagsrummet. Det var massa folk, och jag kände knappt igen någon.

Efter ett tag tog jag mod till mig och minglade ut i köket där jag hamnad vid ett bord innehållandes mest brudar. De pratade bröst.
Brud1:"Brukar dina bröst hoppa ur?"
Brud2:"Ja, ibland"
Jag: "Ni har kanske för små BH:ar?"
Brud1: "Ja, men det här klänningen är så tajt, så det gör inget!"
Kille: "...Och det här är varför jag alltid försöker sätta mig vid tjejerna!"

Festen innehöll väldigt mycket politiksnack. Vet inte hur jag lyckades, men var jag än var så pratades det politik och jag svarade och la fram åsikter så till den milda grad att jag lyckades få några rku:are efter mig, fast jag försökte säga att vi var på ganska samma sida (Tydligen så "grundade" bl.a. Erik Rku Karlstad. Det hade jag kanske kunnat skryta med?)!

Mitt i festen blev jag även kameraansvarig och sprang runt (läs: stod i hallen) och knäppte kort med någon systemkamera på alla som råkade vara i närheten. Var dessutom nästan med i något slags svartsjukedrama! Lite spännande, men det skedde såpass diskret så jag tror ingen märkte något.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits