Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Shoppingspree!

Idag har jag rastat Lina minsann! I timmarna de fyra vandrade vi runt, vissa pingvinaktigare än andra, på stan. Jag hade stolleryck och shoppade tills plånboken grät och endorfinerna spelade harpa med varandra uppe i hjärnan. Förutom lunchsallad på Maché följde även dessa ting med hem:

- Två par svarta snortajta brallor
- En svart stickad kofta
- Hårsprej
- En grårandig tröja
- En marinblå skjorta
- 3-pack trosor
- En blå/vit-randig scarf/halsduk
- En hemlig (censurerad som ni ser) liten grej!

Ah, total lycka! Jag som aldrig hittar något fick släpa runt på kassar som aldrig förr! Gött i bött!


Kommentarer

Postat av: Linda

uuuh va roligt med shopping :D Jag vill määää!! Någongång borde vi ta en dag på stan tillsammans tycker jag.

2011-01-21 @ 22:35:43
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ja det tycker jag med! :D Fast det får nog vänta lite nu, haha blev lite mer än jag tänkt idag :P

2011-01-21 @ 23:10:22
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits