Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

MetroPolen och vidare!

onsdag ska vi ut på tur, jag och karln!

Vi börjar med ett besök i Gränna för polkagrisförtäring, sedan blåser vi vidare ner genom landet till Karlskrona. Där hoppar vi på första bästa färja till Polen och strosar runt där i Gdynia hela torsdagen. Fredagmorgon är vi tillbaka i Sverige och tutar då vidare till Ängelholm för att snosa bebis och träffa syster + karl. På lördag sätter vi oss i bilen igen, troligtvis fulla med ännu mer längtan efter vår egna druttskrutt, och kör mot Ullared!

Sounds like a plan, yezm.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Eller så hoppas ni att Drutten stannar där inne för evigt... Alfred har haft magknip ett par dagar nu och bara vrålar hela kvällarna. Hoppas att det lagt sig när ni kommer, för det blir nog inte så avslappnande för er annars.

2011-07-18 @ 18:59:56
Postat av: Kristin

låter som en härlig semester :)

2011-07-18 @ 22:27:24
URL: http://raaff.org
Postat av: Regina

Va mysigt :) Hälsa Karlskrona från mig ;) Ett tips är att äta glass på glaciären som ligger på vid stortorget(om ni inte ska ta färjan direkt förstås) för där får man mkt glass för pengarna ;)

2011-07-19 @ 17:25:19
Postat av: Linda

Vad roligt!! Hoppas ni får en härlig resa och mycket fint väder <3

2011-07-19 @ 21:21:52
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Ja vi får väl se, svårt att ångra sig ang. Druttan i vilket fall ;)Kristin: Ja, det ska bli kul att göra ngt annorlunda, har väl knappt vart i östSverige ens ^^Regina: Oh, ska skriva upp detta! Tack för tipset!Linda: Jaa! Det ska bli supermysigt! Blir väl sista trippen innan Drutten börjar styra å ställa över oss :P

2011-07-19 @ 21:27:40
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits