Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Väskis

Äntligen har jag införskaffat en ny väska! Har tänkt att hitta en ny i flera år, och nu är det äntligen gjort.

Ikväll blir det ärtsoppa, och kladdkaka till efterrätt. Receptet var från en chokladkokbok, så jag hoppas bannemej den är god! Smeten va det iaf!

Just det, är det tant-varning på att maila Året Runt? Det gjorde jag förut, och bad om korsordsfacit från några tidningar. Fick snabbt svar, så nu kan jag rätta utan frustration när jag kör fast.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, riktig tantvarning!!(jag har å andra sidan länge tänkt maila SVT för att komma med förslag till förbättringar i Så ska det låta, så jag är väl inte bättre)

2011-07-27 @ 17:20:58
Postat av: Idoma

Lisa: Hahaha! Ska du inte maila fanbrev till Peter Settman också? :D Som mormor som mailade Casper i ARvingarna ^^

2011-07-27 @ 18:11:18
URL: http://idoma.blogg.se/
Postat av: Anna F

ooo vilken snygg väska & ooooo vilken gosigt fin mage du har vännen!!! ^^ hoppas ni mår bra allihop! kram

2011-07-27 @ 20:58:57
Postat av: evy

det var en snygg väska :)

btw.. när väntar du att din lilla bebbe ska komma då? ;) :)

2011-07-28 @ 23:06:47
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Idoma

Anna F: Hihi tack vännen! :D Vi mår super, skruttdruttan är jättelivlig och bökar som bara den mest hela dagarna!Evy: Tack! Hon väntas anlända i slutet av september! :D

2011-07-29 @ 10:08:15
URL: http://idoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits