Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Antistress

Antistressbehandling för ben och fötter bokad och ska avnjutas imorrn förmiddag. Skönt. Borde passa på att gå massa på morgonen så jag riktigt kan känna att jag unnar mig något av värde.

Nu ska jag köpa färsk ananas på Willys.

Kommentarer

Postat av: evy

det lät ju inte fel med massage :D

2011-06-15 @ 14:19:25
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Hur var massagen?

2011-06-16 @ 19:31:14
Postat av: Kaka

Emelie: Först använde hon en scrubb över hela benen och fötterna, sen massage. Efter det la hon en inpackning och virade in mig i plast medan jag fick ansiktsmassage. Tyckte att det var skönt, men jag skulle inte betala nästan 400 för det, som det skulle kostat om jag inte hade presentkort. Kanske hade vart mer värt det om jag hade knatat runt massa innan och var riktigt trött i fötterna och så. Men ja, en skön och avslappnande stund helt klart!

2011-06-18 @ 10:14:39
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits