Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fira- midsommar

Vid lunchtid blåste vi till Faggan för sedvanligt midsommarfirande. Vi satt först och tjötade och gonade oss i det halvklara midsommarvädret. Sol- tvärvarmt- nästa sekund mulet- kallt. Jag var hungrig direkt och tryckte i mig två mackor.

Ett par timmar senare ledje jag och Lina bort matlagningen till resten av folket, och gick in för att ordna det sista i tipspromenaden som skulle hållas senare.

Sol vid matbordet.
Älskar midsommarmat, fy tusan så gott!

Ytterligare några timmar senare skickade vi iväg folk på tipspromenad, med jag och Lina tog disken. Det vill säga, vi kastade papperstallrikarna och plastbesticken i en påse och skruvade på locken på sillburkarna.

Sen hade vi lite lekar:

Vem använder mest tunga? Notera gärna vår lille domare!

Vem suger bäst?

Vilka kramas bäst?

Vem är störst i käften.

Är lite bitter över mitt skrattanfall mitt i leken, så jag förlorade med en marschmallow. Man skulle alltså trycka in så många som möjligt i käften.

Kunde vart den första bra bilden på oss. Synd på skärpan.

Tack för en kanonmidsommar! Vi var visserligen lite törra och åkte hem framåt midnatt, men det tror jag var rätt beslut. Min rygg värkte efter att ha suttit stora delar av dagen, magen spände ut sig som en välfylld badboll och Martin ligger nu bakis och vill inte röra sig.

Slänger upp resten av bilderna på bilddagboken. Är väl ingen jävel som använder det längre, men jag håller fanan ett tag till!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits