Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Fira- tors

I torsdags kom mamma, mormor, Martins föräldrar, Martins bror + sambo och fikade lite. Jag fick presenter och bjöd på hembakt.

Martin fick skära tårta åt alla, för den var så frusen och hård.

Fick en amningskudde, ett babygym, en Galenskaparna-box, sminkpennan 102 från MUS, pengar och ett litet sykit! Tack alla!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Vilka bra presenter! Fast babygym hade du väl redan?Amningskudden ska tydligen vara jätteskön att använda som stöd för mage/lår/höfter när man sover också, nu innan bebisen är här alltså.

2011-06-25 @ 11:57:31
Postat av: Kaka

Lisa: Ja, babygym har mamma köpt, men vi kom fram till att då har hon det hos sig, också har jag mitt hos mig.Har också hört det om amningskudden, har inte provat än dock!

2011-06-25 @ 12:15:57
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits