Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Födelsedag

Födelsedagen hägrar i skymningen, och på midsommarafton smäller det. Nu gäller det ju bara att komma på om man önskar sig något. Jag kom för några veckor sedan på att jag önskar mig en elgrill. Det fick vi i inflyttningspresent av mamma!

Det enda jag kommer på är:
- amningskudde
- sminkpensel 102 från make up store

Kul önskelista, yes very. Kanske ska önska mig det här:

Lite mat jag och mamma slängde ihop förra året.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Är det inte typ tusen miljoner saker ni behöver till bebisen? Kanske inte så kul att önska sig, men jäkligt bra.

2011-06-20 @ 10:58:17
Postat av: Kaka

Lisa: Jag har hjärnstillestånd. Jo, det är troligtvis massa vi behöver, du har så rätt.

2011-06-20 @ 11:17:14
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kristin

vill du verkligen ha grejer till lillan när du fyller år?

2011-06-21 @ 18:06:06
URL: http://raaff.org
Postat av: Kaka

Kristin: Egentligen vill jag ha saker till mig/hemmet, men jag kommer inte på något jag behöver, så tja why not...

2011-06-22 @ 11:04:17
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Presentkort på Ikea då?

2011-06-22 @ 11:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits