Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jordgubbelycka

Lyckan var total när jag fick nys om att endast idag kostar jordgubbarna 15:-! Jag traskade ner till centrum, givetvis med ett annat ärende också, och fick syn på halva Rud i ett långt led. Verkar som det var fler än jag som hade fått nys om detta spektakulära!

Ställde mig i kö iallafall och fick ett spännande sms mitt i allt! Kön segade sig, och jag funderade på att låtsas svimma eller något, så folk skulle tycka synd om mig och låta mig gå före. Men det gjorde jag inte, utan stod snällt och väntade.

4 liter jordgubbar rikare traskade jag runt och letade efter Apoteket. Fick fråga mig fram, och jag var visst på fel sida Pekås. Apoteket hade lunch stängt, så jag satte mig och väntade och läste en tråkig tidning om kungahuset. När jag läst allt om "Silvias lilla, men ack så ljuva hämnd" så öppnade de äntligen och jag kunde hämta ut min Baby-to-be-box.

Det är riktigt varmt ute, precis som igår. Jag och Martin satt på balkongen och åt och började sen genast pusta och klaga över att det var för varmt. Kände att det var lite dumt nu när det för en gång skull är sol, att inte utnyttja balkongen, men vi gick in och jag la termometer i solen för att mäta graderna. 57.8 grader, visade den och jag kan tycka att det var helt okej att klaga lite över för varmt.

Men nu ska jag sätta mig och prova igen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits