Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Så.s.

Nu så, nu kan man komma igång med detta igen! Flytten till Rud är färdigställd och vi börjar komma iordning. Jag trivs otroligt bra och mår otroligt bra!

När jag har hittat kameran ska jag dela med mig av lite bilder från lägenheten, tänkte jag. Försökte rita en planlösning i ps, men det gick inget bra, allt såg oproportionerligt ut.

Igår var vi på inflyttningsferra hos Hugo. Det var mest folk jag inte kände och jag satt i soffan och tryckte nästan hela kvällen. Kul att se gamla bekantingar dock, yay! Vi åkte hem ganska tidigt, elva-halv tolv, för min öl var slut och Lina och Emmy ville in till stan.

Nu ska jag strax käka frulle, tänkte att karln skulle röva sig upp först bara.

Kommentarer

Postat av: Linda

underbart att höra!

2011-06-05 @ 14:40:21
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: anna f

så du dricker bira? :P ^^ ?... =) vill gärna se foton sedan på ert nya hem så det väntar jag på.. :D hoppas ni kommer trivas, o härligt att du mår fint söt!kram

2011-06-05 @ 20:17:49
Postat av: Kaka

Linda: Jaa! :D <3Anna f: Ja det finns en alkoholfri som är riktigt god! Perfekt nu när det är sommar, haha! :D Ska fota idag tänkte jag, har hittat ena kameran nu iaf!

2011-06-06 @ 09:42:29
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Minnie

fon design ;D

2011-06-06 @ 10:04:09
URL: http://finest.se/minniewinnie
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-06-06 @ 10:53:05
URL: http://nojesportalen.blogg.se/
Postat av: anna f

visst e det bra att det finns! =) smaka på en i höstas, kommer dock inte ihåg vad den hette... :D skojj, då får vi snart se bilder... jippie

2011-06-06 @ 20:24:23
Postat av: Martin

Jag sov inte..

2011-06-07 @ 09:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits