Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Smutsiga golv

Om vattnet ser ut såhär efter att ha bott i en lägenhet i tre veckor, och badrummet, datarummet och druttrummet är tagna...

... kan man misstänka att de tidigare hyresgästerna glömde ta golven när de flyttstädade?

Jag vet inte, kanske har vi varit skitiga som fan de här veckorna.


Kommentarer

Postat av: Linda

de kanske inte hade tagit så noga men om de inte städat golven alls så hade ni märkt det ;) Tror faktiskt att det är fullt möjligt att vattnet kan bli lite grått. Det blir det här med väldigt snabbt. Och hos andra som jag städar hos nu (varannan vecka) så blir det också mycket smuts. Vi är alla lite smutsiga helt enkelt :)

2011-06-23 @ 19:36:28
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Okaj. Fast dagen vi flyttade in spillde någon vinäger på golvet, och när det torkades upp blev pappret/trasan alldeles mörk. Så slarvigt städat var det nog där med, som resten av lägenheten. Men jo, man är nog skitigare än man vet! :P

2011-06-25 @ 12:17:32
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits