Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Allo Africa, tell me how you doin'?

Sköna saker i vardagen kan till exempel vara:

Nyhandlat kylskåp

Just nu håller jag som bäst på att göra tacotårta! Blir det gott blir det recept på matbloggen, annars kan det kvetta.


Hällde på lite riven ost också, och glömde tacosåsen, men annars är det pretty much såhär den ser ut.

Idag ska vi och fira Tuvas farfar som fyllt år! Så nu måste jag skynda mig in i duschen, och vidare till Kristin för att hämta en babysitter, och sedan som sagt till farmor och farfar! Inte mina, utan Tuvis.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ja, det är så gött! Vi har också handlat idag :-)

2011-11-13 @ 16:30:48
Postat av: Lisa

Förresten är jag jättenyfiken på tacotårtan! Ser gott ut!

2011-11-13 @ 16:57:25
Postat av: Evy

gôtt mätt du/ni måste ha bleve på den där då haha :D snacka om 100% mäktig taco tårta haha.. snyggt gjord med :D nåt nytt ja inte sett förr haha! tummen uppalla sätt ä bra utom de dåliga som man säger ;)

2011-11-13 @ 23:27:22
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Martin

Att förtydliga. Det är inte KYLSKÅPET som är nyinhandlat, utan innehållet.

2011-11-17 @ 16:57:17
Postat av: Ida

Martin: Haha! Doh!

2011-11-24 @ 10:01:58
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits