Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Frändz in beer

Bra att man vaknar och känner sig lite bakisseg efter att ha druckti 2 33cl öl...

Igår var Lina och Kristin här! Det var jättekul att de kom, hoppas inte vi pratade bebisar allt för mycket bara, haha. Kristin har en son som är snart två, så jag passade på att fråga tusen frågor hur de gjorde, om de hade tips osv. Kanske bara var halvkul att lyssna på.

När klockan började närma sig vardagsläggdags började Tuva krångla, och ville inte sova. Eller ja, hon ville inte göra annat än att vråla hysteriskt. Kristin hade ett superknep och lyckades få henne att somna på 2 minuter, till skillnad från mig som försökt vyssja henne i kanske 30 minuter. Men dessvärre vaknade hon igen när vi la ner henne, så då började det om igen. Var tvungen(<-- ord jag inte kan stava) att kasta ut mina gäster, och hela familjen gick och la oss för att sedan somna snabbt.

Men tack för igår hörni, jag tyckte verkligen det var supermysigt att sitta och tjöta med er, goa flickor!

Just det, tack för lånet av kläderna, Kristin! Tror aldrig jag sa det igår.


Lina och Kristin. Maj -09

Kommentarer

Postat av: apan

ja tack själv det var gööörmysigt! helt perfekt kväll! fick även en kompis på bussen, en utländsk tjej kom fram till mig o räckte över sin mobil o ba "prata?" Jag ba "ok", och sen pratade jag i hennes mobil med en kille. Han frågade vart hon var, och vart bussen skulle. Väldigt förvirrande.

Rolig bild förresten! minns inte att jag sett den förut

2011-11-27 @ 19:34:57
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kristin

det var jättemysigt hemma hos dig! :) själv tyckte jag att det var jag som babblade på om bebisar, så det kanske var båda då :P

sömnknepet har du hanne att tacka för :)

den bilden har inte jag heller sett, men det är faktiskt en av de första gravidbilderna på mig ^^ Hade ju fått reda på graviditeten dagen innan :)

2011-11-28 @ 21:22:36
URL: http://kirrekirrepirre.soclog.se
Postat av: Ida

När vi fotade dom bilderna så sparade jag alla i olika mappar, en Lina, en Kristin, en Ida och en Alla, eller va den hette. Men fick ni bara mapparna med era bilder då kanske?

2011-11-29 @ 11:38:47
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits