Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Giftermål

(Skulle göra en skojig bild på de blivande tu, men jag hade ingen bild på Henrik, så jag får improvisera.)

Storasyster Lisa ska gifta sig! Efter 13 år gör de slag i saken, stoort grattis!!


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha! Ja, ingen kan väl anklaga oss för att gå för fort fram i alla fall :-)

2011-11-08 @ 18:24:12
Postat av: Martin

Har man varit tillsammans i 13 år vet man att man är gammal!Ida: Snart 1 år, och vi är fortfarande unga och friska! :D

2011-11-09 @ 08:25:48
Postat av: Lisa

Eller så betyder det bara att man var väldigt ung när man träffades :-)

2011-11-11 @ 22:39:59
Postat av: sofia

Sv; ABSOLUT! Nu vet jag att det i alla fall får plats mer runt mitt bort så nästa gång det blir hemma hos mig är du en given gäst Ida! Skulle bara vara kuligt!

2011-11-12 @ 19:47:19
URL: http://fialialejjj.blogg.se/
Postat av: Evy

ja jo till en viss del ;) xD min vikt går ju lite upp & ner ibland så ^^ höhö!

2011-11-13 @ 02:02:36
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits