Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sucker

Jag är en sucker för försäljare. Skulle ringa och säga upp mitt abonemang idag, och det slutade med att jag tjackat en iPhone4S. Typiskt. Måste ju vara varje försäljares dröm.

Hade stålsatt mig in i märgen, hörde Martins förmyndande stämma: "Tacka nej VAD DOM ÄN ERBJUDER!" och sa: "Nej, nej, nej... okejrå."

Så kan det va.

Annars har jag varit hos MVC idag och kollat om jag hade läkt ordentligt. Det hade jag, men det hade blivit lite vajsing med lite ärrvävnad. Ska dit igen om några veckor och pensla på något som fräter bort det. Ja, om det inte försvunnit tills dess. Fick lite tips på hur jag kunde göra. Huvva, låter läskigt. Don't frät my under life!

Kommentarer

Postat av: Erik

Shit vad hitech! Avsäger mig härmed alla supportärenden i fallet iPhone 4S.

2011-11-21 @ 18:54:52
URL: http://erikjansson.net
Postat av: Lisa

Huvva, fräta? Låter läskigt! Påminner mig om att jag inte varit på efterkontrollen än... fast det känns inte lika viktigt för mig som är snittad.

2011-11-21 @ 19:33:13
Postat av: Ida

Erik: Men vem ska jag ringa då? Mamma kan kanske.. ;)Lisa: Ska inte alla på efterkontroll? Tack förresten för alla kläder du skickade med! :)

2011-11-21 @ 19:50:06
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ska och ska, det är väl frivilligt? Gjorde du något mer än gynundersökning? För min del så kollar de väl hur såret/ärret ser ut och det ser jag ju själv :P

2011-11-21 @ 20:29:19
Postat av: Lisa

Förresten, den blårandiga bodyn (den med flera blå nyanser) har jättedåliga knappar i grenen. Tror att det bara är en som fungerar, men jag har kunnat använda den ändå. Du får testa :)Och barbapapa-bodyn undrar jag om Tuva kan ha. Den är så snäv så att jag knappt fick den på Alfred. Synd, för den är så snygg!

2011-11-21 @ 20:31:18
Postat av: Martin

Hallå, glömt att du bor med en som kan allt?

2011-11-22 @ 08:36:36
Postat av: Ida

Lisa: Tja hon frågade hur det gått med allt, hur det var att ha blivit förälder, frågade vad för preventivmedel jag ville ha, och ja allmänt om vi hade frågor och så.Det var väl två barbapappabodys med? Får prova!Martin: Ja, jag vet, skojade bara där uppe :D

2011-11-22 @ 16:50:41
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja, just det. Det var den röda jag menade.

2011-11-22 @ 18:24:09
Postat av: Evy

lustigt komik du har där Ida din svengelska ä ju rolig ta mig faan! hehe :)

hur går det men lilla bebben btw? :) allt bra?? :)

2011-11-23 @ 00:34:31
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Lisa: den röda hade hon igår! Görfin med så klar röd! Men den var trång att få över huvudet :/Ey: Det går bra med Tuva! Hon äter, bajsar och sover mest hela tiden! :D

2011-11-24 @ 09:53:54
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits