Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gruff

Åkte ut i blåsten för att handla lite shit att lägga i BB-väskan. Bl.a. en korsordstidning att slå ihjäl eventuell dötid med. Kom hem, packade upp det jag hade köpt och satte mig och käkade lite frukt. Hittade ett korsord i en gammal tidning och slåogs plötsligt av tanken att jag inte mindes att jag packade upp eller ner tidnigen jag just köpt.

Rännde ner till bilen för att se om den trillat ur kassen, men icke. Grinade inombords och åkte tillbaka till Ica för hämta den. Gah, va arg jag va!

Men det la sig så fort jag kom tillbaka hem. Nu är den nerpackad i väskan, och där får den ligga. Nu gäller det bara att vi kommer ihåg väskan när det väl är dags. Fast det är ju inte än.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Uuh, vad töligt!

2011-09-13 @ 22:22:09
Postat av: Linda

jag tänker på dig så mycket nu ska du veta! <3

2011-09-13 @ 22:43:46
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Ida

Saknar dig, Linda! Hoppas vi ses snart! Fast det blir kanske när Druttis är ute, så jag (förhoppningsvis) orkar ta en prommis eller så!

2011-09-14 @ 15:17:30
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits