Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Jeh!

I lördags var jag och moder till Filipstad och strosade runt på Oxhälja. Jag trodde att jag skulle orka gå i typ en halvtimme, men jag knatade på, med några få sittraster, i över två timmar! Imponerande! Mamma åkte främst dit för att köpa billiga Wasa sandwich, och när vi äntligen hittade stället som sålde sådana, så visade det sig att de slutat tillverkats i Sverige och såldes således inte. Muttrande köpte hon ändå en påse fullspäckad med knäckebröd. Jag köpte inget utom några munkar och en typ chokladboll fast det var vit choklad, gräddkola och kokos-smak. Mums!

I söndags åkte jag och Martin till Bergvik, där inhandlades en ny BH. Hade nämligen fått ett presentkort förra veckan när vi köpte Druttbyxor.
"Här får du för att du köpte babykläder!"
sa kassörskan och langade fram presentkortet. Jag tackade och tog emot.

Efter Bergvik åkte vi till IKEA. Jag blev akut trött i benen redan på soffavdelningen (som ligger först i varuhuset), och satte mig för att vila. Sen var jag tvungen att ta pauser flera gånger. Vet inte om jag tog ut mig dagen innan, eller om kroppen bara var lite ur balans. Vi köpte tvättlappar, hallampor och korv.

Tillbaks hemma halvsov jag i soffan medan Martin satte upp lampor och grejade.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits