Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lö-da

I lördags åkte jag och Martin till Helmia för att fixa något till bilen. Där hamnade vi mitt i något slags firande och blev stående och titta på Markoolio som uppträdde! Sedan gick vi iväg och åt gratis tårta och hamburgare, namnam. Martins bror Johan, och hans son Adrian åkte i en soffa! En soffa med motor alltså. Det hade jag också velat göra, men det blev inte så. Abu. Ska ordna bild, måste bara ladda telefonen först.

Sen åkte vi till Skoghall och åt (igen) med svärföräldrar och svärfarfar.

Direkt efter att vi svalt sista matbiten åkte vi hem igen, där väntade Emmy och Lina! Jättekul att tjöta en stund med dom över lite fika!

Kvällen kom och vi gjorde oss i ordning för kvällens 40-års kalajs.

Vi försökte matcha, i alla fall! Ser ut som jag gräver mig mellan bena, snarare än att jag håller
lite fint under magen. Haha.

På festen var det mat, musikquiz och IQ-test. Martin vann IQ-testet, och jag fick bara ett poäng mindre! Grr! Vid mitt bord satt både min brors gamla klasskamrat, och Linas, och i lokalen fanns även någon fd arbetskamrat till mamma. What a small wörld. Vid midnatt typish åkte vi hemåt.

Kul med dagar då man gör en massa, även om jag gärna skulle sprida ut aktiviterna lite, till mina händelselösa vardagar. Idag tror jag att jag ska dammtorka! Låter bra det.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Jag fnissade nästan ihjäl mig åt din bildtext :-)

2011-09-26 @ 12:45:11
Postat av: ida

Neej.. jag köpte en typ korsett på lindex som skulle dra ihop magen lite. Men de var så sjukt obekvämt så jag sket i att använda den. :P

2011-09-26 @ 13:52:42
URL: http://frandagett.blogg.se/
Postat av: apan

vilken klasskamrats?

2011-09-26 @ 14:05:26
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Martin

Johan Flyg.Snygg bild, not. Eller ja, hon till vänster är snygg. :D

2011-09-26 @ 15:00:41
Postat av: Ida

Lisa: Hehe, ser lite dumt ut :PIda: Okaj, då mindes jag fel. Eller halvrätt ^^Martin: Jorå, du är så fin så!

2011-09-26 @ 15:24:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kristin

snygg klänning ;)

2011-09-27 @ 17:26:25
URL: http://raaff.soclog.se
Postat av: Ida

Kristin: Yeah! :D

2011-09-28 @ 09:58:40
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits