Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rosa

Rosa är det nya vita, sägs det ju. Eller ja, åtminstone om du frågar min tvättmaskin. Körde nämligen ett gäng sådana där vita små tvätthanddukar (till framtida blöjbyten), och när de var redo att tas ur maskinen hade de blivit rosa. Jag misstänker, utan att anklaga, den röda handduken som åkte med i samma maskin.

Snajsigt med beigerosa små handdukar, får jag intala mig själv.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, du kommer inte ifrån de rosa babysakerna hur du än gör! De där tvättlapparna är guld värda, vid blöjbyten, vid amning, vid kräks och så vidare i all oändlighet.

2011-09-12 @ 16:03:24
Postat av: Ida

Näej, det verkar tji omöjligt det :P Men vare inte så att dina hade gått sönder eller nåt?

2011-09-12 @ 16:10:42
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jo, några har börjat fransa sig i tvätten men man kan väl inte begära så mycket av något som kostar typ 29 kr för 10 st. De tvättas flera gånger i veckan så...

2011-09-12 @ 16:26:21
Postat av: Evy

haha det skulle du lagt upp bild på som man fått sett :D hehe hur det blev ^^

2011-09-13 @ 03:25:20
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Evy: A jag försökte faktiskt, men blixten gjorde att de såg supervita ut :P

2011-09-13 @ 12:34:03
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Fanny

Dom där lapparna är bra till mycket! Jag har dom till att städa, damma, tvätta bort smink, och mycket mycket annat. Mina börjar dock bli lite fläckiga så jag funderar på att färga mina svarta.

2011-09-13 @ 13:16:16
Postat av: hogie

Men varför är egentligen såna där små tvättlappar vita egentligen? De skulle vara bruna istället.

2011-09-14 @ 14:28:36
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Kristin

vi har också flera missfärgade och jag håller med hogie om att vitt inte är rätt färg. Grå skulle också kunna vara en bra färg, om man inte gillar brunt. Fördelen med vitt är att det kan blekas med klorin ^^

2011-09-15 @ 09:26:01
URL: http://raaff.org
Postat av: Ida

Ja, precis, de kan blekas också ser man direkt om de är skitiga. Fast det vet man kanske ändå men.. Aja, rosa är ju en bra färg annars.. -.-

2011-09-15 @ 09:40:26
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej hej! :)Snart helg! Allt bra denna torsdag?Kram Johanna

2011-09-15 @ 09:42:40
URL: http://joohannasmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits