Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Segt

Är riktigt seg idag. Började i morse när jag inte orkade gå upp. Men efter ett tag orkade jag inte ligga kvar heller, eftersom det är tji omöjligt att hitta en bekväm ställning. Tänkte att jag kankse skulle få energi av lite frulle, men energiboosten uteblev.

Har lite ont i huvudet också. Orkar inte sitta vid datorn, men jag har inget att göra. Får väl lägga mig och titta på vadsomhelstsomvisaspåtv. Har ju trots allt en jävla massa kanaler, kanske kan lyckas pricka in så det är någon sevärd film just precis nu. Hehe, det är Lassie vid 14, det ska man kanske se. Har nog inte sett på Lassie sen jag va liten, och då fattade jag väl inte riktigt.

Bakom lås och bom på San Quentin, får det bli, någon dokumentär.

Kommentarer

Postat av: Evy

har ni comehem - kanaler eller? med tanke på du sa du hade så mååånga kanaler å se på hehe!

jobbigt å ha ont i huvet.. du får ta dig nån värktablett då :)

2011-09-15 @ 09:38:37
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Evy: Näe BBBs guldpaket har vi! :D

2011-09-15 @ 09:39:27
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits