Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ugnen

Rengör inte ungen, men väl ugnen idag. Det är något som häromdagen utlöste brandvarnarens höda tjut när jag lagade mat. Något verkar ha droppat och bränt fast i ugnsbotten.

Har nu kört med en omgång Mr Muscle ugnsrengöring, svinto och disksvamp, och nu ligger en till Mr Musclevända och verkar i väntan på nästa runda. Det sitter som berget! Inte helt bekvämt att rengöra ugnen med magen i vädret och ugnsluckan som gör att man knappt når.

Kommentarer

Postat av: Fany

Om man är försiktig brukar det gå att skrapa bort sån som bränt fast i ugnen med en sån där skrapa man har till keramikhällar.

2011-09-03 @ 11:45:35
Postat av: Ida

Fany: Just det! Tänkte på det igår, att det borde kanske gå å skrapa bort. Tänx yo!

2011-09-05 @ 11:00:35
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Kristin

bakpulver är riktigt bra också :)

2011-09-05 @ 11:42:19
URL: http://raaff.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits