Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Rensat

Igår åkte jag, Martin och Tuva till Skoghall. Vi stannade först till på Martins jobb, där gick jag in och satte mig i massagestolen en stund, medan Martin grejade med något annat. Tuva satt kvar och sov som en stock i bilen (som inte var för varm, och den stod precis utanför fönstret). Sen åkte vi till mor där vi fikade god glass och bär!

Efter ett tag skulle Martin iväg och spela badminton, och då kilade jag upp på mammas vind. Där fick jag ett ryck och började rensa. Rensade en hel stor sopsäck och en kartong. Hiv iväg bare! Är sugen på att fortsätta idag, men nej, nån måtta får det va.

Det verkar dessvärre som att jag gjorde ett misstag. Det första jag såg var nämligen en papperskasse fylld med gamla Kalletidningar, och den var märkt med ordet SLÄNG på. Så jag hivade ner allt i sopsäcken och fortsatte sedan vidare. När jag kom ner till mamma igen så sa hon att den var felmärkt, det skulle troligtvis inte slängas. Gött att tidningarna nu ligger i botten då, som sagt, med tokmkt dret över...

Hittade en anteckningsbok med Pelle Svanslös på, och den var märkt med LISA. I ett uppslag stod: "MAMMA NÄR SKA VI GÅ UP PÅ VINDEN?". Det var lite gulligt tycker jag.


Nu sitter jag och ska göra en barnboksnalys. Hade tänkt att skriva om "miljöskildring i Astrid Lindgrens Sunnanäng." Dessvärre finns allt jag tänkt skriva redan nerskrivet i en av våra kurslitteraturer. Så jag ska komma på något annat. Blö, jag som precis hade kommit igång, haha.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, sött! Åh, vad jag längtar efter att rensa på mammas vind, men först måste vi dra ut alla läskiga spikar som är överallt!

2012-04-14 @ 16:54:17
Postat av: Evy

haha töligt å göra sånt fel när man tror det ska slängas å så ska det INTE dlängas.. taskigt läge i det tillfället isåfall hehe ^^

2012-04-15 @ 00:42:16
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits