Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lediga

Barnlediga ikväll och tills imorgon efter lunch!
 
Vi har haft 5 veckor på oss att göra saker, ta tag i källaren, gå ut och käka med bror (fick det i födelsedagspresent i maj...) och nu när Martins semester snart är slut ska vi göra det!
 
Vi har storstädat hela lägenheten idag, bokat bord på Cazanova i stan, lämnat Tuva hos farmor och farfar och fixat i ordning oss.
 
Imorgon ska jag klippa mig, på fredag ska vi troligtvis till Charlottenberg och Norge över dagen, på lördag ska Martin ev. ut och ja... vad hände med källaren? Allt i sista stund, som vnaligt.
 
Vi tänkte att vi kanske kunde åka själva till Norge och det, men eftersom vi väntat så länge så är mamma på Cypern och Martins föräldrar ska bort över helgen, så hon får hänga med!
 
Aja, nu ska jag slurpa i mig de sista öldropparna, sen blire buss till la stada!
Lyssnar på Perssons Pack och annat tjofs och skrålar: "Ikväll tar vi över stan!".

Kommentarer

Postat av: Evy

hehe nje. det går bra utan sås för min del just te kött å det :) å ja gillar/är inte så förtjust i salladsblad t.ex så därför tycker ja det räcker med gurka å tomat för de mesta :) hehe ^^

2012-08-03 @ 07:33:14
URL: http://MyBloggNotYours.bloggplatsen.se
Postat av: Evy

hur ska du klippa dig? eller skaru klippa topparna bara eller?
btw.. haha nice pic på dig du xD

Svar: Ja det blev i princip bara topparna! Och lite grann på längden, för det var schletet :D
Sudden

2012-08-03 @ 07:35:59
URL: http://MyBloggNotYours.bloggplatsen.se
Postat av: Rävfan

En typisk Ida-min på bilden :D

Svar: :D
Sudden

2012-08-05 @ 00:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits